MekanBurası
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MekanBurası

Paylaşımcı Topluluk

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Komik hikayeler

2 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Komik hikayeler Empty
MesajKonu: Komik hikayeler   Komik hikayeler Icon_minitimeC.tesi Mayıs 24, 2008 10:58 am

Bir karı koca kendilerine,gözlerden uzak bir yere tenis kortu yaptırmışlar.Bir gün tenis oynarlarken adam topa öyle bir vurmuşki gittiği yerden şangırrrrt! diye bir ses gelmiş.Bunu duyan karı koca sesin geldiği yöne doğru gitmişler.Bir bakmışlar eski bir ev sağlam olan da bir cam kırılmış.İçeri girmişler ve bir bakmışlar yerde tıpası kırık bir şişe.Yanında da bir çocuk oturuyor.Adam ''pardon beyfendi zarar ne kadarsa öderim''demiş.Adamsa ''Aaaa olur mu beyfendi ben onbin yıldır bu şişenin içinde yatıyorum.Beni siz kurtardınız ne dilerseniz dileyin benden''demiş. ''ama bir şartım var sizin iki dileğinizi yerine getireceğim ama sizde benim bir dileğimi yerine getireceksiniz''demiş.Adam tamam demiş. Adam ''ben bir bankada trilyonlarca para istiyorum'' demiş.Kadın ise''bense mayami de bir ev istiyorum içinde hizmetçilerim ve arabam olsun''demiş.Cin ''şimdi sıra bende,ben yıllardıbu şişede kadın yüzü görmedim banakarını bir geceliğine verecen''demiş.Adam başta hayır demiş ama sonra tamam demiş.Kadınla cin bütün gece beraber olmuşlar.Sabah kalktıklarında cin kadına''sen kaçyaşındasın''demiş.Kadın''26''demiş ''kocan kaç yaşında''.''29''demiş.Cin ''bu yaşınıza geldiniz hala cin hikayelerine mi inanıyor sunuz'' demiş.....

(alıntıdır)
Heavy
Süper Moderetör
Süper Moderetör
Heavy

Komik hikayeler Empty
MesajKonu: Geri: Komik hikayeler   Komik hikayeler Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 1:15 am

komedi Very Happy bu yha
Erdem
Site Kurucusu
Site Kurucusu
Erdem

Erkek
İş/Hobiler : İnşaatçı
Lakap : Carl

Oyun
Liste:
Liste:

Komik hikayeler Empty
MesajKonu: Geri: Komik hikayeler   Komik hikayeler Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 1:51 am

muhuhaha Bune Ya Sakat herifler:D:D
https://kabuscular.yetkin-forum.com

Komik hikayeler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-